Vi er et kreativt marketingbyrå

Dette er vårt løfte og vår reise

Arrow down icon
NOSLEEPTILLBROOKLYN

Vi skaper avgjørende øyeblikk

01

Skal du bevege mennesker og dermed merkevarer, må du skape øyeblikk som betyr noe. Som gjør at vi stopper opp, føler, revurderer og velger.

NOSLEEPTILLBROOKLYN er en gjeng mennesker som jobber for at kundene skal lykkes i sine avgjørende øyeblikk med de avgjørende opplevelsene.

Vi opererer på samme måte som IT-, rådgivnings- og management consulting selskaper. Vi har streng konfidensialitet som et av våre viktigste prinsipper. Men ikke eksklusivitet. Oppdatert kunnskap innenfor de fleste bransjer og segmenter er med på å løfte verdien på vår rådgivning, og gjør vår evne til raskt å sette oss inn i unike årsakssammenhenger bedre.

Segmentering er gjenstand for både makt og avmakt, for klokskap og dårskap og ikke minst for altfor brede og altfor spissede målgruppedefinisjoner.

Men unike karakteristika finnes, og fenomener oppstår som igjen blir fulgt og er attraktive for andre grupper.

Gjennom å ha skapt, bygget opp og drevet et av Nordens mest vellykkede opplevelseprodukter for unge på 25,9 år, Palmesus, har vi tilegnet oss mye innsikt i hva dette alderssegmentet vil ha, hvordan de agerer (adferd) og hva de mener (holdning). Dette har vi lært ikke bare gjennom å spørre dem, slik de fleste andre innsiktstilbydere gjør, men gjennom å kontinuerlig tilby produkter og å tilpasse og forbedre, gjerne i nær dialog med kundene.

Dette har gjort oss i stand til å utvikle bedre og mer effektive løsninger for en målgruppe de fleste sliter med å nå frem til. Reaching the unreachables is not only possible. It’s what we do every day.

Reaching
the
unreachables

01
Cribs
Østerveien 6
4631 Kristiansand
+47 977 02 001
Frøyas Gate 15
0273 Oslo
+47 977 02 001