December 4, 2020
|
News

Er du fygital?

Er du fygital?

McKinsey har 30 000 ansatte i 65 land og 90 av verdens 100 største bedrifter på kundelisten! Her forteller partner Kelsey Robinson om hvilke nye forbrukertrender deres analytikere sier vi kan forvente etter Covid 19. 

Nå ser vi ordet phygital eller fygital (fysisk/digital) som vi har valgt å oversette det med, i stadig flere artikler.

Under pandemien har netthandelen økt med 20%.

At vi er blitt bedre på digitale møter kjenner vi oss alle igjen i.

Robinson er veldig klar på at etter pandemien vil veksten være størst hos de merkevarene som best klarer å kombinere både fysiske og digitale kundemøter.

We always used the word omni before, but (post covid) it has taken on a whole new meaning.

Kelsey Robinson
Partner, McKinsey & Company 

Opplevelsesbasert kommunikasjon

Vi brukte ikke ordet fygital, men vår tro på viktigheten av både fysiske og digitale kontaktpunkt var grunntanken når vi etablerte NOSLEEPTILLBROOKLYN. 

I mars 2020. Fem dager før hjemmekontor, munnbind og meteren.
En god del krysningspunkt har vi allikevel fått til under pandemien.

Her er et lite utvalg:

Palmesus Classics kunne ha maks 200 fysiske gjester, men vi fikk til et samarbeid med VGTV som gjorde at vi kunne vise konserten digitalt, live til alle som ville se.  

Digitalt og fysisk munnbind for Agder Kollektivtrafikk. På Snapchat tilbød vi et filter som ga brukeren et digitalt munnbind og som informerte om at du kunne få fysiske munnbind på kundesenteret eller i Markens.

Fjord Line med digitalt overført dåp. Det nye skipet, Fjord FSTR, skulle døpes midt under de strengeste restriksjonene. Champagneflaska knuste fysisk mot skroget men de aller fleste gjestene måtte følge med digitalt.


Nå som restriksjonene i forbindelse med pandemien, kryss i taket, er historie skal vi fremover skape mange flere møteplasser i krysningen mellom fysisk og digitalt.
Ikke fordi det er gøy. Eller litt fordi det er gøy. 

Men mest fordi det er lønnsomt for våre kunder.

Og nå gjør vi det altså med en klar anbefaling fra tallknuserne i det største selskapet av The Big Three.

Vil du ha et tips for å huske ordet phygital? Legg inn en liten tvist i teksten når du synger Olivia Newton-Johns klassiker fra 1981!

05

Check out some
defining
Moments

Arrow down icon