En korona-bombe i stripeform

Det har gått 28 år siden den unge tekstforfatteren Aris Theophilakisstartet den satiriske tegneseriestripa «En dag i bransjen», som sto jevnlig på trykk i det som da var Kreativt Forums selvtitulerte papiravis.

Det har gått 28 år siden den unge tekstforfatteren Aris Theophilakisstartet den satiriske tegneseriestripa «En dag i bransjen», som sto jevnlig på trykk i det som da var Kreativt Forums selvtitulerte papiravis. Serien fortsatte i Kreativt Forum magasinet, som ble lansert på tampen av nittitallet, og senere på kreativtforum.no, der den ble relansert som «Et bransjeliv» i 2014. Serien har hatt mange forskjellige illustratører opp gjennom, blant andre Lamin Nilsen, John Draleke, Kjetill Nybø, Pål Henrik Roska Danielsen og William Grøslie.

Aris grunnla Futatsu i 2006, og han ledet byrået helt fram til 2018. Denne uken ble det kjent at han har blitt faglig leder i marketingbyrået Nosleeptilbrooklyn. Her jobber også designer og illustratør Eivind Haugstad.

– Dette er vel den syvende tegneren i serien siden jeg startet dette i KF i 1992. Eivind er en skikkelig dyktig illustratør og designer, som jobber mest digitalt. Han er en lun fyr med middels talent for mini-pingpong, som alltid liker nye utfordringer og rare ideer, forteller Aris.

Seriene du ser her har tospannet puslet med siden mars-april.