En tungvekter vi har sikret oss

Marketingbyrået NosleeptillBrooklyn, som startet opp før sommeren med utgangspunkt i Palmesus, har hentet Suzanne Grapendaal til stillingen som strategisk digitalrådgiver.

- Jeg kjente til noen av menneskene her fra før, så da de tok kontakt var det ikke vanskelig å si ja, sier Grapendaal.

Les også: Aris Theophilakis er tilbake - starter nytt byrå sammen med årets sponsorobjekt

Grapendaal var sist innleid som konsulent i Equinor fra Try Opt med ansvar for energiselskapets always on-strategi, og før det perfomance marketing manager i Try Opt.

NosleeptillBrooklyn omfavner blant annet sponsorater, reklame, design, event, film og motion graphics. Grapendaal kaller det en unik satsing.

- Dette er en unik satsing i et stadig mer komplekst medielandskap, og tett integrasjon av mange kompetanser vil være en suksessfaktor fremover. Der synes jeg NosleeptillBrooklyn har noe helt unikt på gang, sier hun.

Grapendaal er foreløpig siste nyansettelse i et byrå som nå teller 34 årsverk. Daglig leder Joakim Coward Hanssen sier de har sikret seg en tungvekter.

- Det er en tungvekter vi har sikret oss i Suzanne. Hun har en unik evne til å definere de store linjene parallelt med at hun kan operere alle de taktiske elementene. Vi har et fremoverlent digitalt miljø her, og med Suzanne får vi styrket oss på sammenhengen mellom de store merkevarekampanjene og de frekvente taktiske løpene, sier Coward Hanssen.