NOSLEEPTILLBROOKLYN med Gullkalven byråbrief

Malin og Ingeborg vant Palmesus VIP-weekend

I forbindelse med årets Gullkalven ble det avholdt flere såkalte byråbriefer, der byråer som sponser arrangementet kan gi egne briefer og kåre vinnere i forbindelse med utdelingen. En av disse ble gitt av NOSLEEPTILLBROOKLYN, og var en brief om å lansere Samsung Galaxy S23 mot et Palmesus publikum, både på og rundt selve strandfesten. Teamene hadde fem dager på seg, og byrået ønsket å se både kvantitet og kvalitet i løsningene.

Premiene var et Weekendpass for teamet på andreplass og VIP-Weekendpass til vinnerteamet. Kreativ leder Aris Theophilakis sier de var spente på hvor mange som gadd å delta, gi og med at dette var en av flere briefer og midt oppi en travel eksamenstid. Men responsen var over all forventning.

-Vi fikk inn besvarelser fra et tosifret antall team, noe vi tar som et tegn på at briefen, og kanskje premiene var, motiverende å jobbe for og med. Juryen hos oss hadde en shortlist på fem team, og av disse var det to som utmerket seg, og ett team som hadde de beste og mest originale forslagene, sier Theophilakis.

Det var de to førsteårsstudentene Malin Heggekroken Hauan og Ingeborg Arnkværn Dolven ved Kristiania som vant, og som på sin vei ned til Palmesus tok turen innom byrået for å presentere både seg selv og besvarelsen foran hele byrået.

- Vi gledet oss veldig til å møte byrået, og ikke minst oppleve Palmesus for første gang. Strandfesten leverte over all forventning, sier Malin og Ingeborg legger til:

- Da vi fikk briefen var vi helt blanke etter en lang briefkveld på Schjærven, men da vi fikk sovet på det hadde vi mange morsomme ideer. Vi skrev de ut på vår måte med humor og tegninger.

- Malin og Ingeborg imponerte med både strukturert tilnærming og en veldig bredde i idéene sine, noe som lover godt for deres vei videre. Teamet hadde flere ideer som hver især kunne vært fullverdige kampanjer, så det var en enstemmig jury og et applauderende NOSLEEPTILLBROOKLYN som heiet de to ut i festivalhelgen, avslutter Theophilakis.

Andreplassen gikk til teamet Liva Marie Hagemoen og Ola Pettersson, også de fra Kristiania.