Sep 15

AKT

No items found.
Arrow down icon
AKT
Kunde

Akt

Problem

AKT er en av de største kollektivtrafikkselskapene i landet, som årlig frakter millioner av mennesker på kryss og tvers på Sørlandet. Å drive moderne kollektivtrafikk er komplekst, og det krever en stadig tilpasning til rådende forhold og utfordringer. Ny teknologi og grensesnitt mot nye transportformer gjør at det modernitet er en faktor som er viktig å fremheve for et selskap som ofte blir sett på som “bussen”.


Avgjørende øyeblikk

Allikevel er ikke AKT et selskap som behøver å løpe fra sin historie, de får fornøyde mennesker frem og de gjør det til en lavere pris penge- og miljømessig enn alternativene. Så en identitet som reflekterte moderne mobilitet, er visuelt sterkere, beholder profilfargen og ikke minst signaliserer enkelhet var NOSLEEPTILLBROOKLYNs inngang. Den runde formen gjør det vennlig, samtidig som A’en indikerer forskjellige reiseretninger/alternativer.


Resultat

Umiddelbart dominerer AKT mer på sine flater, og etter hvert som rebrandingen har overtatt gamle flater gir det mer helhet og modernitet. Selskapet er blitt tydeligere.Se flere prosjekter